Varmt välkommen till 20-årsfirandet av Fronesis!

 

Det är i november hela 20 år sedan första numret av Fronesis kom ut. Ingen kunde väl då föreställa sig att vi två decennier senare skulle ha gett ut fler än 60 ytterligare nummer – och på vägen introducerat en rad nya tänkare på svenska.

Detta vill vi fira med mingel, musik och dans – tillsammans med dig som gillar Fronesis.

När: Lördag den 17 november!
Tid: 21–01
Plats: Folk Mat och Möten (i Malmö Folkets Hus vid Nobeltorget i Malmö)

På scen:
– Dj Zuckerzeit
– Dj Samira Ariadad
– Hemlig gäst

Inträdet är 100 kronor och betalas i förväg.

Om du tecknar en prenumeration så bjuder vi på inträdet – du får dessutom Göran Therborns nya bok Kapitalet, överheten och alla vi andra på köpet (boken kostar annars ca 150 kr).

Om du vill teckna en prenumeration, gör din beställning i fälten nedan. En prenumeration på Fronesis (6 nummer) kostar 330 kr. Vi skickar en faktura till dig. Observera att din prenumeration alltid börjar med innevarande nummer. Om du inte vill ha det innevarande numret så skriv detta i meddelanderutan.

Om du enbart vill betala inträde, skicka 100 kr till vårt Swish-nummer 1235083902.
Glöm inte att skriva ditt namn och vad din betalning avser (”Fronesis 20-årsfirande”).

På plats finns en jubileumstygpåse i begränsad upplaga till försäljning samt förstås äldre Fronesisnummer till nedsatt pris.

Tidigare under dagen, kl 15–17, arrangerar vi ett seminarium om vänsterns och arbetarrörelsens stora utmaningar i vår tid. Läs mer om seminariet (som har fritt inträde) här.