Våren med Fronesis

Solen börjar smyga sig fram, dagarna blir längre och Fronesis bjuder på seminarier, besöker mässor och pratar om vårt senaste nummer. Här kommer ni att kunna träffa oss i vår (mer information om varje evenemang kommer längre fram):

Folkets scen i Göteborg i samarbete med ABF Göteborg 4/3
Samtal om den arabiska våren på Restaurang Trappan, Folkets hus 19.00 (mer information längre ner på sidan).

Klassnumret på Aspuddens bokhandel 13/3
Per-Anders Svärd och Elin Grelsson Almestad samtalar med Leila Brännström om klassnumrets teorier och innehåll på Aspuddens bokhandel.

Littfest i Umeå 14-17/3
Tillsammans med Galago och Bang åker Fronesis till Umeå och littfest. Vi finns på plats med bokbord under fredag och lördag och arrangerar mingel där besökare och Umebor är varmt välkomna att komma och mingla med oss.

Klass i fokus – seminariedag i samarbete med ABF Stockholm 6/4 13-17
Heldagsseminarium om klasskamp och klasskillnader i dagens svenska samhälle, om utanförskap, prekarisering och fattigdom, utifrån klassnumret. Föreläsningar och avslutande paneldiskussion med bland andra Irene Molina, Erik Bengtsson, Magnus Hörnqvist, Ann Ighe och Mattias Bengtsson.

Tidskriftsdag i Göteborg 20/4
Tillsammans med Galago och Bang arrangerar Fronesis en tidskriftsdag på Storan i Göteborg med samtal, bokbord, öppna redaktionsmöten och en avslutande fest.

Textmässan i Stockholm 27/4
Fronesis finns på plats med bokbord på Textmässan.

Tidskriftsdag i Norrköping (datum ej klart)
Tillsammans med Galago och Bang arrangerar Fronesis en tidskriftsdag i Norrköping.