Fronesis nr 1 (Demokratisk ekonomi) återigen tillgänglig

I väntan på att Fronesis nr 50–51 (med tema ”Familjen”) ska ges ut i dagarna, tillgängliggör vi nu åter Fronesis nr 1. Temat för vårt första nummer var ”Demokratisk ekonomi” och det gavs ursprungligen ut i november 1998.

”Med det första numret av Fronesis har Meidner blivit bönhörd”, skrev LO-tidningen. ”Den är mycket välkommen; debatten behöver genomtänkta bidrag från vänstern”, skrev Dagens Nyheters ledarsida.

Många av våra äldre nummer är sedan några år tillbaka slutsålda. Men samtidigt har många Fronesisnummer haft tidlösa teman och innehåller texter som fortfarande är lika aktuella som när de en gång publicerades. Vi har därför inlett arbetet med att åter tillgängliggöra vår äldre utgivning, både i tryckt och digital form.

Du kommer därför att kunna köpa Fronesis nr 1 i tryckt form, eller ladda ned den digitalt till din smartphone eller platta genom appen Qiozk.

De nytryckta numren har även försetts med ett nytt omslag, men både innehållet och den karaktäristiska bokryggen – med röda och vita rutor – är desamma som förut.

Så har du inte redan Fronesis nr 1 i din Fronesis-samling, passa på att beställa här.