Radikalt Forum i Göteborg 28 oktober

Fronesis är med och arrangerar en heldag med föredrag, panelsamtal och diskussioner om aktuella politiska frågor. Välkommen!

Vi lever i en tid präglad av kriser och katastrofer. Dagligen möts vi av nyheter om utsläpp, krig, pandemi, våld, nedskärningar och ekonomiska misslyckanden. Vi behöver mötas för att diskutera vad kriserna handlar om, hur de hänger samman och vad vi kan göra. Detta gör vi den 28 oktober på litteraturhuset i Göteborg.

Genom att arrangera Radikalt forum hoppas vi att känslan av vanmakt ska kunna brytas och att forumet kan leda till att vi hittar nya samarbeten, samlar kunskap, skapar debatt och möjligheter till gräsrotsorganisering kring de frågor som bränner i samtiden.
Forumet avslutas med mingel och fortsatta diskussioner på kvällen.

Se hela programmet; Klicka här!